Direct contact

Werkwijze

Is uw keuze op Hans Croes Keukens en Interieurwerken gevallen? Hartelijk dank. We gaan altijd als volgt te werk:

Eerste gesprek
U vertelt ons wat uw wensen zijn. Dit gesprek vindt bij voorkeur plaats op de plaats waar u uw idee straks uitgevoerd wilt hebben. Vanuit onze ervaring en materiaalkennis vertellen we of uw plannen uitvoerbaar zijn. We denken met u mee en fungeren graag als sparringpartner.

Prijs
Met alle benodigde informatie maken we een gedetailleerde offerte. Deze nemen we desgewenst met u door. Na ondertekening is de opdracht officieel.

Ontwerp-tekening-3D
Na de offerte-fase starten we met het maken van het ontwerp. Vindt u dit te snel gaan, dan is het ook mogelijk om eerst een driedimensionale impressie (3D visualisatie) te laten maken van wat u voor ogen heeft.

Aanpassingen
Na het bekijken en beoordelen van de ontwerptekeningen ontvangt u indien nodig een aangepaste offerte.

Waterpas en loodrecht
Bij akkoord gaan we er vanuit dat vloeren, wanden en plafonds (de omgeving waarin we het werk zullen gaan plaatsen) waterpas en loodrecht ten opzichte van elkaar zijn uitgevoerd. Indien ons meubelwerk moet worden aangepast, vindt er nacalculatie plaats. De ruimte dient overigens leeg te zijn bij de aanvang van ons werk.

Betalingen
De betalingen dienen te worden voldaan in drie termijnen. We vragen bij elke opdracht om een aanbetaling. Zodra deze betaald is starten de werkzaamheden. Een tweede factuur ontvangt u voorafgaand aan de montage. Na oplevering en uw finale akkoord verzenden we de derde factuur. Ook vindt dan de eventuele verrekening plaats van de stelpost en/of meer- of minderwerk. Klik hier voor de algemene offerte-leverings- en betalingsvoorwaarden van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten, sectie Interieurbouw.

Eigen werkplaats
In onze eigen werkplaats maken onze vaklieden alles op maat. Heeft u tussentijds vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Plaatsing en oplevering
Onze vaklieden plaatsen het werk met respect voor uw woon- of werkomgeving. Na plaatsing vindt de oplevering plaats. Op dat moment kijken we het werk samen nog eens kritisch na. Onze werkwijze is zeer klantgericht en we gaan flexibel om met door u gewenste verbeterpunten in dit laatste stadium.